Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Karelia
07.05.2011 19:12:49
oczywiście nie pamiętam, czy TO już zapodawałam. Raczej nie Dzisiaj dedykuję tym, którym wciąż pytajnik się śni
Karelia
09.05.2011 19:01:47
Te piosenki działają jak powiew ciepła i tego, czego wszyscy poszukujemy, oczekujemy. Dedykuję [co by jeszcze próbować utrzymać konwencję ]wszystkim poszukującym
1.
2.
Karelia
09.05.2011 19:47:57
oj witam.
Karelia
09.05.2011 19:52:16
Wasze zdarowie!!!
Karelia
10.05.2011 00:11:06
hm.
Karelia
10.05.2011 00:29:58
a ja ciągle nie dźwigam tegoż i dlatego dedykuję wszystkim, którym się udało ... spotkać ...
Maciek
12.05.2011 18:32:34
laska wymiata
Maciek
12.05.2011 18:34:11
Karelia
12.05.2011 23:47:14
a gdyby tak pojechać po skali pożegnania i dedykować osobom, które żegnać się nie potrafią:
Karelia
13.05.2011 00:37:49
nie, nie jestem zmęczona. tylko sensu brak. ale skoro tak to polecam:
ten pan ostatnio mnie wielce zajął. wspomnienia z młodości
Karelia
13.05.2011 00:57:44
o matko i córko!!! aleś pojechał. mam wrażenie, że toże saoje już to zapodawałam ranszje
niech więc się stanie i złożę dedykację wszystkim, którzy COŚ zaplanowali na waskrjesjenije
Karelia
13.05.2011 01:04:05
hej, no nie przesadzaj, pls!!!
może zmiana na
???
Karelia
13.05.2011 01:22:02
nic nie zrozumiałam. choć dużo czytałam. chyba. prawdopodobnie chłopaki mają problem z dykcją. W takim razie, taką razą, polecam posłuchać czegoś mądrzejszego choć to już z pewnością było
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 01:28:45
no. chłopaki jadą...
Polecam kulturowym ślinożercom
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 01:31:16
oczywiście ja patjerjała takoju pjesniczku, alje użje snowa j wjernułas
&feature=player_embedded
Karelia
13.05.2011 01:40:44
beznadziejna piosnka, choć życiowo prawdziwa. wszystkie nasze \"koleżanki\" pokaleczą każde szklanki. pokaleczą każdą dziurę, byle było jej \"żerułe\"
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
oczywiście nie pamiętam, czy TO już zapodawałam. Raczej nie Dzisiaj dedykuję tym, którym wciąż pytajnik się śni
Te piosenki działają jak powiew ciepła i tego, czego wszyscy poszukujemy, oczekujemy. Dedykuję [co by jeszcze próbować utrzymać konwencję ]wszystkim poszukującym
1.
2.
oj witam.
Wasze zdarowie!!!
hm.
a ja ciągle nie dźwigam tegoż i dlatego dedykuję wszystkim, którym się udało ... spotkać ...
laska wymiata
a gdyby tak pojechać po skali pożegnania i dedykować osobom, które żegnać się nie potrafią:
nie, nie jestem zmęczona. tylko sensu brak. ale skoro tak to polecam:
ten pan ostatnio mnie wielce zajął. wspomnienia z młodości
o matko i córko!!! aleś pojechał. mam wrażenie, że toże saoje już to zapodawałam ranszje
niech więc się stanie i złożę dedykację wszystkim, którzy COŚ zaplanowali na waskrjesjenije
hej, no nie przesadzaj, pls!!!
może zmiana na
???
nic nie zrozumiałam. choć dużo czytałam. chyba. prawdopodobnie chłopaki mają problem z dykcją. W takim razie, taką razą, polecam posłuchać czegoś mądrzejszego choć to już z pewnością było
&feature=player_embedded
no. chłopaki jadą...
Polecam kulturowym ślinożercom
&feature=player_embedded
oczywiście ja patjerjała takoju pjesniczku, alje użje snowa j wjernułas
&feature=player_embedded
beznadziejna piosnka, choć życiowo prawdziwa. wszystkie nasze \"koleżanki\" pokaleczą każde szklanki. pokaleczą każdą dziurę, byle było jej \"żerułe\"
to już szło!!! ale zatrzymajmy się przy:
&feature=player_embedded - świetne
http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,fn1vf3SWBM.html
Nie spimy
Badziew to masz na imie
Cio za MUL slucha kelly familly
nie ucze sie od ciebie tego
chciala bys hehe... i nie krytykuj muzyki bo takiego \"badziewia \" jak mowsz nagrac sama nie umialas
sama masz zylaki na dupie i nieladnie jak ci pekaja w tym wieku
wyluzuj sie dziecino
cary mary. hm. właśnie. wczoraj moja padruga przypomniała mi piosnkę o szczęśliwej siódemce
co by utrzymać jednak myśl główną założenia tegoż linku, tępiosnkę dedykuję wszystkim siódemkom. Podobno szczęśliwym :
ROCK&ROLLEK, rzeczywićcie to iście świnkowe podrygi