Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Karelia
10.04.2013 21:37:10
tak. o ile Twój \"karnister\" to skrót od karnego jerestru
Bruno, jaka poza, kulfa? Przyłącz do świadomości Twej, iż schizofreników nie brakuje w naszym społeczeństwie kolorowym. Tylko nie wszyscy mają odwagę się przyznać.
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
tak. o ile Twój \"karnister\" to skrót od karnego jerestru
Otwórz film w YouTube
">
Taa, Chłopaki, the winner takes it all
Otwórz film w YouTube
">
dzisiaj minory i potwory miast bluesa
Otwórz film w YouTube
">
Bruno, jaka poza, kulfa? Przyłącz do świadomości Twej, iż schizofreników nie brakuje w naszym społeczeństwie kolorowym. Tylko nie wszyscy mają odwagę się przyznać.
tak.
Otwórz film w YouTube
">
właśnie mi zupa z gara uleciała przez te sentymenty
Witkiewicz podawał składy \"elektryfikatorów\" swych.
ja zacznę podawać przepisy na zupy.
Gesslerową prześcignąć chcę
Romeo, mój Romeo śpi.
Otwórz film w YouTube
">
czyli tak można?
zepsułeś mi wekeend.
albo oni albo mła.
july morning is quite reall good
kim byłeś?
co ci jakis angol nie dojechal
bardzo pięknie.
ale nie jesteś Gepardem i nikt Tobie niczego nie będzie stawiał. ... poza programowaniem snu powszechnie znanego
nie no gep tzo muj wrug
Sołtysie, Ty wybieraj sobie wrogów adekwatnie do stosunku, pls
bój się Boga i spowiedzi
od tego ja uciekam nie wierny jestem
sory na guwno..no weszlem
to znaczy ze nie zdzierzasz nmnie
wstydź się Twojego uśniechu,
bo się nie postarałeś
a czego sie mam stawiac takie zeczy nnie nie baia
a czego masz się stawiać. takie rzeczy Cię bajlajną wiosną. z równoważnikiem i innemi polskimi doświadczeniami.
spoko to juz sie nie znamy