Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
requiemdlasnu
10.02.2013 11:40:48
Karelia
10.02.2013 18:35:05
no polało się!
powróćmy do dedykacji. dzisiaj jest wiele nominacji.
Karelia
10.02.2013 18:40:57
przede wszystkim dla Eliota, który na ten temat nie wchodzi, jak ww. , ale ... jest!
CUD!
zatem, Eliocie, przylazłeś/ nie przylazłeś tu, nie wiem za kim , ale skoro już jesteś, w ogóle nieświadom obecności, to ja Ci prezentuję takąż piosnkę, O!
Nośna, krówki to już spożywałyśmy bez emocji i emocjonalnie podchodząc do tychże. Dzisiaj \"ostatki\" podobnoż. Ziemię całował jeden inteligentny człowiek. Tegoż fanką będę, mimo rozjechanej trajektorii.
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
no polało się!
powróćmy do dedykacji. dzisiaj jest wiele nominacji.
przede wszystkim dla Eliota, który na ten temat nie wchodzi, jak ww. , ale ... jest!
Otwórz film w YouTube
CUD!
zatem, Eliocie, przylazłeś/ nie przylazłeś tu, nie wiem za kim , ale skoro już jesteś, w ogóle nieświadom obecności, to ja Ci prezentuję takąż piosnkę, O!
bo właśnie przypomniała się mię.
">
Gepardzie, dla Ciebie też coś mam. Za Celinę, która dobrą piosnką jest. Zwłaszcza, że kultową
Otwórz film w YouTube
dzyńdzyńdzyń, dzyń, dzyń
">
Tibiemu, za \"towarzystwo po wyrokach\".
Otwórz film w YouTube
Chłopie, złap się za dupę, swoją, i zapytaj, jak się nazywasz. Nie czepiam się Ciebie, nie obrażam nawet teraz.
No coś nie gra. Może te majty, opuszczone do kostek, za długo były przy podłodze???
For U zatem. Pojedź grunwaldzkim polem.
">
dla Sylwii, której przyćmiliście dedykację dla ocanica.
Otwórz film w YouTube
Dla Was zatem, Sylwio i Oceanicu, co by ławtwiej było Wam jutrrrrrrro:
">
na dół ibem? co to jest ib???
Tibi, Ty nie tą dedykację odsłuchałeś byłeś
Dla Ciebie była Caamora! Tam nie było żadnych krzyży. Chyba.
Tibi, o szym Ty prawisz teras? Ja nomalnie rosmawiam s Eliotem. Nie wciągaj mnie w Wase rosgryfki, bo nie kcem.
Otwórz film w YouTube
Looknij lepiej na filmik pixara, który jusz wspominała ja, ale pszypomniał mię się dzisiej, pszy Twoich imaginacyjach.
">
kim jest ten piękny ptak, jedyny???
Czarny, siur, że nie zapomniała o Tobie mła.
Otwórz film w YouTube
this is my message to you, uu. na ten tydzień idący, śniegiem dmiący podobnoż:
">
walcowaniem można zjednać dzień
Otwórz film w YouTube
">
Nośnej to ja przysunę to. ... dedykując równoważnię płaską. Planowałam nigdy tegoż kawałka nie prześwietlać, ale Ty wiesz, że jutro wczoraj popłynęło.
Otwórz film w YouTube
">
Nośna, krówki to już spożywałyśmy bez emocji i emocjonalnie podchodząc do tychże. Dzisiaj \"ostatki\" podobnoż. Ziemię całował jeden inteligentny człowiek. Tegoż fanką będę, mimo rozjechanej trajektorii.
Otwórz film w YouTube
zatem pur Wu:
">
ładne.
Otwórz film w YouTube
">
hm. jestem poruszona.
zachowam się like an inspiration of water
przez chwilę.
jusz mozna puścić?
Otwórz film w YouTube
">
hm. a jednak powrócę do treści. a co! taka bendem!
Otwórz film w YouTube
from tonight until the end of time ...
there is always someone who needs, who wants moore
">
to ten tekst o zwierzętach tak mnie poruszył był. nowoczesna arka Noego.
u w i e l b i a m ten kawałek, który przypomnę teraz. mors wąsaty przyprawia mnie o spazmy.
Otwórz film w YouTube
">
w Londynie nie byłam. jeszcze.
... ale to już ostatnio było grane(?)
Otwórz film w YouTube
spox. nic się nie bój. \"life has its problems\"
">
czasami łażą za mną
uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam Gotana!!!
Otwórz film w YouTube
">
pokatuję zatem
ałć! byłeś szybszy i prześcignąłeś Gotana byłeś!
Że łażą za Tobą, nie dziwię się w ogóle. Freddie był booossssski, ii!
nasenna
oj, Ty czarowna sztuko, Ty.
Otwórz film w YouTube
przy Tobie kwitną mi i groszki i róże. nie wiem, co ciąć najpierw.
">
ku przestrodze: zielone wina grona spożywaj z umiarem, bo Cię coś rozboli.