Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Teresa
30.04.2012 19:12:07
Karelia
30.04.2012 19:15:44
Twrejzo, blisko, coraz bliżej. Dobry kawałek. Dzięx!
Karelia
30.04.2012 19:18:51
Terejzo, a Ty mi coś tak blisko nośnej znośności prawisz
Karelia
30.04.2012 19:20:08
DRI
Teresa
30.04.2012 19:22:04
DRI to nowa ksywka ...całkiem całkiem
Karelia
30.04.2012 19:27:16
okay. Terejzo, for U especially, dla Driutjusa osi:
przesyłam wielkie gratulacje facetowi z drugiego rzędu sprzed sceny, który to fantazyjnie wszedł był, w trakcie koncertu, z hotdogiem i plastikowym kubkiem.
no cudownie, niezapomniane przeżycie. jesteśmy wielikm, kulturalnym, forsiastym narodem.
ubolewam, że nie nagrałam. ufam, że jednak ktoś uchwycił był TO.
dobra jade po piwo zaraz weacam wlocz cos dobrego bo nie dlugo wogle pisac nie bede dal rady i uwazaj sluchaja nas wszyscy pije z opolem i wroclawiem i jedbnaa z lodzi jest ale nie pije do pracy ma
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Twrejzo, blisko, coraz bliżej. Dobry kawałek. Dzięx!
Terejzo, a Ty mi coś tak blisko nośnej znośności prawisz
DRI
DRI to nowa ksywka ...całkiem całkiem
okay. Terejzo, for U especially, dla Driutjusa osi:
Otwórz film w YouTube
">
&feature=related
Strachy NL lubimy, lubimy, ale ja najbardziej za \"Żyję w kraju...\".
Ciosy poosiemdziesięciopierwsze jakoś przestały mnie dziwić. Obecny niski poziom przyzwoitości spłyca wiele.
a tak sobie przygram abstrahując i niekoniecznie:
Otwórz film w YouTube
">
zainspirowana łódzkim przeżyciem zapodam jeszcze TO:
Otwórz film w YouTube
">
tak miało być, ale nie wyjszło ...
przesyłam wielkie gratulacje facetowi z drugiego rzędu sprzed sceny, który to fantazyjnie wszedł był, w trakcie koncertu, z hotdogiem i plastikowym kubkiem.
no cudownie, niezapomniane przeżycie. jesteśmy wielikm, kulturalnym, forsiastym narodem.
ubolewam, że nie nagrałam. ufam, że jednak ktoś uchwycił był TO.
a coś mi przy **cenzura** iwszy
Otwórz film w YouTube
to chyba ten czterdziestypierwszy raz:
">
Cold Novembera dedykuję gorącemu Majowi
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
lepiej nic nie mow 3 tygodnie non stop rain
">
&feature=endscreen&NR=1
&feature=related
&feature=related
taka jestem zmęczona doktorem jeckll
Otwórz film w YouTube
">
siedemnaście albo ...
Otwórz film w YouTube
">
&feature=player_embedded
&feature=related
&feature=related
&feature=fvsr
&feature=related">
I\'ll carry you
Otwórz film w YouTube
">
dobra jade po piwo zaraz weacam wlocz cos dobrego bo nie dlugo wogle pisac nie bede dal rady i uwazaj sluchaja nas wszyscy pije z opolem i wroclawiem i jedbnaa z lodzi jest ale nie pije do pracy ma