Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
okay.
Otwórz film w YouTube
rok 1987
">
sorry za retrospekcje
no cóż. po prostu zapytać o tango można:
Otwórz film w YouTube - prawie doskonałe patrząc oczyma mima
">
kumpel mówił, iż był umarty, nie wiem u której Marty był tenże, a umartym mógł być i pewnie jest po wszechczas. ... po tangu.
temuż nie dziwi nic
no dobra, zapodam jeszcze i TO - cudne zjawiskowo trudne:
Otwórz film w YouTube
">
hm. jeszcze TO:
Otwórz film w YouTube
">
pomyliłam
Otwórz film w YouTube
">
&feature=results_main&playnext=1&list=PL19C283FCD6B7F932
&feature=related