Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
ale, ale (krzyczała francuska jazda) może nie powtarzaj się za często (?)
Karelia
08.11.2011 23:16:26
to jedna z naszych ludzkich ułomności. rzadko widzimy dwie strony ...
Karelia
08.11.2011 23:20:19
jedni widzą nad wyraz dużo. za dużo. inni bardzo dużo - w różowych okularach. potem tenże mix prowadzi do chwilowo mistycznej konkluzji.
a dalej jest ciemność
Karelia
08.11.2011 23:32:30
odpocznij we mnie, czuj się bezpiecznie? przepraszam Cię Gep, ale w świetle drzewiejszych postów, czy teraz rozprawiamy o wrażliwej duszy ludzkiej, wciąż niespełnionej, czy o czterdziestu rozbójnikach zagubionych na pustyni żądzy wrażeń?
Doszedłem do wniosku, że warto coś takiego założyć bo ludzie listy (posty) piszą a listonosz (admin) nosi. Wypadałoby żebym jako prekursor tego tematu pierwszy złożył dedykację. Cóż...ta piosenka przeznaczona jest dla mojej ulubienicy , która jest ostatnio moją muzą..kto to taki, kto to taki ??? Zainteresowana wie...a Wy , kochani zgadujcie choć to pewnie takie trudne nie będzie. I niech nie przeszkadza Wam to w składaniu MUZYCZNYCH DEDYKACJI.
Gepard, podnieś się i walcz
&feature=related"> &feature=related
kurka, znowu dubluję
no jak by to było? tempus fugitałby dalej. niestety
A to tekstowo ciekawy kawałek. W linii melodycznej też niczego sobie.
Otwórz film w YouTube
Z dedykacją dla tych, którzy znają wczoraj, dużo wiedzą o dzisiaj i nie wahają się kulać dalej
&ob=av2e">
to tam rano zapodają kawę bądź herbatę?
że tak przypomnę jednak ważniejsze sprawy ...
Otwórz film w YouTube
">
oj, bez przesadnych marzeń, pls
Otwórz film w YouTube
">
Gep, ja jeno kibicuję Tobie tera Nie jestem wrogiem.
taką razą bez słów pojedziem
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
ale, ale (krzyczała francuska jazda) może nie powtarzaj się za często (?)
to jedna z naszych ludzkich ułomności. rzadko widzimy dwie strony ...
jedni widzą nad wyraz dużo. za dużo. inni bardzo dużo - w różowych okularach. potem tenże mix prowadzi do chwilowo mistycznej konkluzji.
a dalej jest ciemność
odpocznij we mnie, czuj się bezpiecznie? przepraszam Cię Gep, ale w świetle drzewiejszych postów, czy teraz rozprawiamy o wrażliwej duszy ludzkiej, wciąż niespełnionej, czy o czterdziestu rozbójnikach zagubionych na pustyni żądzy wrażeń?
mniejsza o to.
Otwórz film w YouTube
dla L
">
Gep., łatwo powiedzieć, że się czegoś nie potrafi. Tzw. wymyk. Grałeś w piłkę ręczną czy co?
Drogi Gepardzie, otóż oznajmiam Tobie, iż jesteś zupełnie normalny. Wiem, to przykra wiadomość.
ręka moja d.py nie sięga. za stara jestem
Gepard, nie buszuj tak długo w zbożu, bo i tak wyjdziesz w śn iegu po pas
jak już śnieg masz, to i Święta.
Otwórz film w YouTube
w takim razie polecam żabią, świąteczną muzykę
&feature=fvwrel">
Przepraszam wszystkich innych, ale dzisiej wybitnie zabrakło mi finezjii!!!
Obśmiałam się jak norka. Z sytuacji oczywiście.
w takim razie, taką razą zapodajmy coś drzewiejszego acz ładnego
Otwórz film w YouTube
&playnext=1&list=PL53CE99150D5643F9">
Dereck, patrzysz sobie i konkludujesz.
Otwórz film w YouTube
powtarzam się. wiem. tejże muzyce i niesionym tekstom nie oprę się jeszcze.
&feature=related">
Gepard, co Ci nie idzie znowu??? Hę???
co by za dobrą monetę brać monetę dobrą
Otwórz film w YouTube
">
Gep., nie wiem why Tobie TO opadanie w dół nie wychodzi. Możet byt, iż wolisz prądy powietrzne.
Gep., wiem, wiem. Kibicujem Próbuj, działaj. Jeśli zapragniesz spowiedzi - tedy jezdem.
Gep., spokuj spokojowi nie jest równym
hm. coś wiesz. niby. chwała Ci za to.
Gep., jeśli Ty do mnie rozmawiasz teraz, to coś pamjeniałeś
my sobie nie gruchamy. my rozmawiamy od czasa do czasa