Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
24.04.2010 01:59 · ID 228247
Do Konrada
Większość kobiet i mężczyzn oszukuje,wstawiają zdjęcia kogoś innego,podają się za innych,ale po co ,prędzej czy później i tak wyjdzie wszystko ,a Ty się nie denerwuj ,może Cię zraniła,zapomnij ,nie warto taką głowę zawracać
Dyskusja
192
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale rozsyłanie takich wiadomości na mój temat i snucie historyjek o moim życiu czuję się jak gwiazda
Co robimy, czym sie zajmujemy, jakie mamy Nazwiska....kurde....toc to real zabawa....
Conti jestes tu gwiazdorem widzisz
Konrad sam duzo pisze o swojej pracy
wiec chyba to nie jest temat tabu??
oszołomy
to forum to swiat fantazji??
nikt nie jest tu soba??
nie podam nazwiska swojego ani kolegów nie mogę podać tytułu bo to równoznaczne z wtargnięciem w moje życie prywatne
już mnie jeden szuka, Gepard
o sobie sam piszę, bo siedząc ciągle przy kompie, który jest nieodłącznym narzędziem mojej pracy, o czymś poza pogodą i nowymi kolczykami Britney wypada napisać
ale to że jestem aż tak inwigilowany nie wiem czy się cieszyć czy zaszyć dla bezpieczeństwa, żeby jakiś świr mojej córy nie skrzywdził
od początku wyszedłem tu do Was jak do ludzi, napisałem co mnie sprowadza, by nikt nie czuł się oszukany
i naprawdę nie bardzo interesuje mnie co inni o mnie myślą, dla jednych mogę być długonogą brunetką, dla innych sprzątaczem, grunt że sam wiem że nikogo nie udaję
co prawda wolalbym zebys byl ta dlugonoga
ale blondynka
więc doceń to chłopie i przeleć się po piwko
czy Twoja laseczka??
dobra lece juz po
ale muszę Ją trochę podtuczyć
choćbym wdział suknie balową to i tak do baby poodobny nie będę
to komu jakie i ile???
dzis ja stawiam
a co mam gest
Nie tucz Moniki sama przytyje
jeden Strog do rybki