Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
19.03.2010 06:28 · ID 179673
A JA WOLĘ MOJĄ MAMĘ .... :D
temat dość niewdzięczny
czemu to teściowe stają między zakochanymi
i czemu mimo swoich lat tak podstępnie dajemy się manipulować mamuśkom /które chcą dla nas dobrze /
RZEKOMO tak
ale czyż nie należałoby się zgodzić iż widzą w dzieciach formę własnej samorealizacji i nigdy nie będzie dobrze NIGDY
jeśli nie spełnimy ich oczekiwań!!!
przez paręnaście lat dbają, pouczają, kontrolują
i wchodzi im to w nawyk ! ba, są przekonane że to ich życiowa misja!!! nie dają człowiekowi dorosnąć pieprząc wszystko wkoło
czy tak powinno być? nie
tylko co zrobić?
wypiąć się \"nie wypada\" bo całe miasto dowie się jakie wyrodne dzieci spłodziła
niestety zakaz zbliżania się do swych dziatków po ich wyfrunięciu z gniazda nie obowiązuje.... być może to by była jakaś metoda
nie, nie mam teściowej ale wpienia mnie gdy raz po raz słyszę że nie wyszło, widzę że dwoje wartościowych ludzi się rozstaje!
czyli o tym jak to bywa i jak pozbyć się mamusi bez użycia siły
czemu to teściowe stają między zakochanymi
i czemu mimo swoich lat tak podstępnie dajemy się manipulować mamuśkom /które chcą dla nas dobrze /
RZEKOMO tak
ale czyż nie należałoby się zgodzić iż widzą w dzieciach formę własnej samorealizacji i nigdy nie będzie dobrze NIGDY
jeśli nie spełnimy ich oczekiwań!!!
przez paręnaście lat dbają, pouczają, kontrolują
i wchodzi im to w nawyk ! ba, są przekonane że to ich życiowa misja!!! nie dają człowiekowi dorosnąć pieprząc wszystko wkoło
czy tak powinno być? nie
tylko co zrobić?
wypiąć się \"nie wypada\" bo całe miasto dowie się jakie wyrodne dzieci spłodziła
niestety zakaz zbliżania się do swych dziatków po ich wyfrunięciu z gniazda nie obowiązuje.... być może to by była jakaś metoda
nie, nie mam teściowej ale wpienia mnie gdy raz po raz słyszę że nie wyszło, widzę że dwoje wartościowych ludzi się rozstaje!
czyli o tym jak to bywa i jak pozbyć się mamusi bez użycia siły
Dyskusja
728
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
kolorowych..
bo tak sie zegnam i jakos nie moge odejsc ale musze hehe
paaaaaaaaaaaaaa..
Kaska no co TY , póżniej się wychlapiesz
nie zatrzymywac mnie hehe
pa