Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.03.2010 08:36 · ID 164050
Do wszystkich samotnych......
Samotność jest niczym czarna dziura, która zasysa nas od środka... najgorsze jest to, ze chyba nie potrafimy normalnie funkcjonować... tak bardzo brakuje nam bliskości 2 osoby, a pomimo to nie potrafimy uczynić kroku w tym kierunku... samotność to zaraza, której na poczatku nie widzimy, gdy ja juz dostrzegniemy miotamy sie i staramy ja zwalczyc jednak tak do konca nie wiemy jak to uczynić... jedni wyzdrowieja... inni sie poddaja... jedno jest pewne - dopadnie nas wszedzie...
To że samotność nie z własnego wyboru jst okrutna poznał każdy kto był w pewnym momencie życia sam.. niemożność porozmawiania z kimś bliskim, a nawet posiedzenia wspólnie w ciszy naprawdę boli.. i nieważne czy brak nam chłopaka czy przyjaciela-bo samotność ma taki sam wymiar...
Wiem wiem ktoś zaraz powie....macie rodzine....ale rodzina to chyba nie to samo co ukochana osoba
Myślę że trzeba wierzyć i rozglądać się wkoło, otwórzmy się na ludzi bądzmy szczerzy wstosunku do samych siebie....
Zastanawiamnie tez i zarazem przeraza jeden fakt mianowici to ze jak juz napotkamy "kogoś" boimy sie cokolwiek powziąc w tym kierunku...tylko problem jest taki by nie obejrzec sie za pózno....
To że samotność nie z własnego wyboru jst okrutna poznał każdy kto był w pewnym momencie życia sam.. niemożność porozmawiania z kimś bliskim, a nawet posiedzenia wspólnie w ciszy naprawdę boli.. i nieważne czy brak nam chłopaka czy przyjaciela-bo samotność ma taki sam wymiar...
Wiem wiem ktoś zaraz powie....macie rodzine....ale rodzina to chyba nie to samo co ukochana osoba
Myślę że trzeba wierzyć i rozglądać się wkoło, otwórzmy się na ludzi bądzmy szczerzy wstosunku do samych siebie....
Zastanawiamnie tez i zarazem przeraza jeden fakt mianowici to ze jak juz napotkamy "kogoś" boimy sie cokolwiek powziąc w tym kierunku...tylko problem jest taki by nie obejrzec sie za pózno....
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Dyskusja
42
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
a co tu sie wyrabia???jakies nowe plotki????
A jak przemarzłeś to do wyrka wskakuj i herbatka z cytrynką i miodkiem
nasienny to raczej nie dzisiaj
1 piwo jasne
2 stolowe lyzki cukru
jedna czwarta lyzeczki do herbaty cynamonu
pare gozdzikow
Wszystko zagotowac...spozadzic na noc ....przygotuj sobie koszule na zmiane