Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
03.03.2010 10:28 · ID 157943
No to kto tu jest kretaczem
OSODZACIE LUDZI..NAWALICIE CO MYSLICIE..ALE LEPIEJ ZEBY ON TEGO NIE WIEDZIAL..I NIC SIE NIE STALO .POZAMIATANE DO WIECZORA ZNOWU BEDZIE MOIM ZNAJOMYM .ZYCIE W REALU ZEBY ONE BYLO TAK FAJNE WIRTUALU
Dyskusja
325
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
czy po
mnie nie dotykaja
tylko biora
najpierw gra wstepna
Kto k
Sylwia sama mi powiedziała że nie darzy mnie żadnym uczuciem, że znajomość ze mną ją dusi i że musi ode mnie odpocząć...
W trakcie tej rozmowy wyraźnie dała mi odczuć że nie mam u niej większych szans, więc zainteresowałem się inną dziewczyną którą do tego czasu traktowałem jak koleżankę...
tylko że teraz jest troszeczkę po nie w czasie
i ciekawa jestem czy ta twoja obecna wybranka wiedziała i Sylwii.
ale Sylwia nie ma co żałować ja nie chciałabym nawet na ciebie splunąć.
Następnym razem to jak piszecie coś na mój temat to pozwólcie mi to poczytać i nie usuwajcie tego co piszecie zanim wrócę do domu...
Wiem że Sylwia kazała wam posty pousuwać bo wiedziała jak sprawy wyglądały naprawdę i wiedziała też że jak zajdzie potrzeba to wyjadę z nimi na forum...
Pierwsze o czym jej powiedziałem to było to że piszę z Sylwią i że nie szukam innej dziewczyny... I nigdy jej nie dałem odczuć że ma szanse na cokolwiek więcej niż tylko koleżeństwo...
Jak pisałem na priv z jakąś dziewczyną albo zapraszałem ją do znajomych to zawsze mówiłem że nie szukam dziewczyny bo już ją mam...
Z kim jak z kim ale z tobą to ja tu rozmawiać nie przyszedłem...
Przesłałem ci moją rozmowę z Sylwią która była w zeszłym miesiącu...
powiedz mi co z niej wynikało??
Samanto możesz zostać bo ja temat uznałem za skończony
kultura hahahahahahah
czy twoja lalunia cię tego nauczyła?
hahahahahaahah
jesteś żałosny
Co u ciebie??
Mi tam nie przeszkadzasz...
Powiem ci tylko że ja mam dziewczynę i nie szukam...
Bo zaraz znów wyjdzie że dziewczyny bajeruję