Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
03.02.2010 03:26 · ID 113363
Pytanie do kobiet .
Czy potraficie się zakochać w mężczyźnie bez kasy , wili/mieszkania , samochodu . Czy tylko to się liczy w życiu , a może miłość umarła i została tylko w poezji .:buziak:
Dyskusja
310
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
a wieczorem na balety
hahah mam to szczecie ze jakos mi sie zyje raz lepiej raz gorzej ale na swoim ..nie potrzebuje wyciagac kasy od chłopaka.Uczucie jest najwazniejsze.
bolało
Paulo masz kupę racji
No niestety te standardy działaja w obie strony,ale jesli mozna walczyć na tym swiecie to wszystko przewalczymy ,a w dobro miłosci tym bardziej
Ale nie jest to takie proste
Nieraz wiążesz się z kimś z miłości a realia przestawiają tą osobę z miłości na hajs.
I wtedy **cenzura** blada
Zreszta tez Ci z kasa sami wykreowali taki wizerunek,ze maja hajs to mogą miec wszystko i wszystkich...poprostu trzeba mieć głowe na karku ...i nie zatracać swojej wartosci dla kasy,bo pieniadze dzis sa,ajutro ich nie ma,a miłosc szczera pozostaje na zawsze!!
co do miłości no jasne że nie kocha się za to co ma ale za to jaki jest.. a ja lubię jak facet jest zaradny xD
ale jakby stracił robotę i przez jakiś czas nie zarabiał t przecież bym się z nim nie rozstała z tego powodu bo bym wiedziała że skoro jest taki zaradny to zaraz sobie robote znajdzie a nie będzie leżał przed tv i narzekał że on to za 6zł/h pracować nie będzie..
i nie gadajcie baby że Was nie obchodzi czy facet pracuje czy nie.. może po tej wypowiedzi będziecie mnie miały za materialistkę ale ja bym nie chciała się związać z kimś kto całe życie spędzi przed tv z piwkiem w ręku które musiałam jeszcze kupić za własne pieniądze bo on nie zarabia ale ja go kocham więc będę z nim czy mu się chce praować czy nie..
Mężczyzna powinien byc podporą, filarem rodziny. Winien zapewniac poczucie bezpieczeństwa i stabilności.
A to, że ma pieniądze...nie zabiło mu przecież serca, prawda?