CO BY TO BYŁO MY FACECI JESTEŚMY CHYBA NA TYLE DURNI ŻE PRAWDOPODOBNIE ZARAZ UDOMOWILI BYŚMY JAKAS MAŁPKE ABY BYŁO GDZIE WACKA WCISNĄC
Damira
19.05.2014 12:27:59
no masz sie rozkojarzyłam .. .. dwóch facetów na horyzoncie w tym .. boss i ..po ptokach tracę wątek i nić..
de sade-markiz
19.05.2014 13:01:12
...lubisz bossa...znaczy czy zjadliwy jest...tak chciałem spytać...? ...
Damira
19.05.2014 13:22:46
..mój boss... wychodzę z założenia że bosa należy sobie wychować.. tak żeby on o tym nie wiedział .. ja bez niego a on bez ze mnie życ nie może... nie narzekam ... mógł się gorszy trafić...
de sade-markiz
19.05.2014 13:37:00
...to miło jak miło...tylko nie przesadzaj... ...to zawsze boss...chociaż...
Damira
19.05.2014 13:51:34
... spokojnie ja .. znam miejsce w szyku i nie zapominam o nim ..
de sade-markiz
19.05.2014 13:54:17
...rozsądna dziewczynka...
Damira
19.05.2014 14:03:52
to bardzo niemodne słowo dziś ..ale ryrrraa mi to ważne mieć swoje zdanie ....hough a w pracy ważne są kompetencje a nie .. czy boss lubi..bardzo czy może mniej
CO BY TO BYŁO MY FACECI JESTEŚMY CHYBA NA TYLE DURNI ŻE PRAWDOPODOBNIE ZARAZ UDOMOWILI BYŚMY JAKAS MAŁPKE ABY BYŁO GDZIE WACKA WCISNĄC
no masz sie rozkojarzyłam .. .. dwóch facetów na horyzoncie w tym .. boss i ..po ptokach tracę wątek i nić..
...lubisz bossa...znaczy czy zjadliwy jest...tak chciałem spytać...? ...
..mój boss... wychodzę z założenia że bosa należy sobie wychować.. tak żeby on o tym nie wiedział .. ja bez niego a on bez ze mnie życ nie może... nie narzekam ... mógł się gorszy trafić...
...to miło jak miło...tylko nie przesadzaj... ...to zawsze boss...chociaż...
... spokojnie ja .. znam miejsce w szyku i nie zapominam o nim ..
...rozsądna dziewczynka...
to bardzo niemodne słowo dziś ..ale ryrrraa mi to ważne mieć swoje zdanie ....hough a w pracy ważne są kompetencje a nie .. czy boss lubi..bardzo czy może mniej
...o tym nie pomyślałem...
bywaj Waść zdrów .. kareta podjechała ..
...uważaj na woźnicę...