ten drugi przypadek INY wybrał niefortunnie .. to chyba chory chłopak na końcu dziękuje za leki .. a ja mam to u mnie strasznie leje .. i wietrzysko łepek chce urwać..więc na rozgrzewkę
...fachowiec .. zęby na kompie zjadł .. i mamy powód seplenienia ..
de sade-markiz
16.05.2014 08:19:16
... ... ...
Damira
16.05.2014 08:57:50
..no własnie najpierw do tuby wleźć nie może a potem .. wybałusza oczyska ... trzeba by się złożyć na jakiego nowego kompa dla Markiza ..
de sade-markiz
16.05.2014 09:03:30
...to ja proszę...tylko nic z promocji...i kamaza internetu...
Damira
16.05.2014 11:33:55
kamaza ..mówisz a to co Markizie truckerem zostajesz i dziewczynki na pace będziesz woził .... do lasa
de sade-markiz
16.05.2014 15:02:24
...znaczy się impresario...alfons...inaczej...
Damira
16.05.2014 18:47:04
... nie wiem co się tam Tobie w podsufitce uległo ale moi miałam na myśli zbieranie owoców runa leśnego.... w sensie ..brygadzisty
de sade-markiz
17.05.2014 12:28:31
...brygadzista...w lesie...a czerwony kapturek z wilkiem,babcią i leśniczym ekscesy wyczyniają w chatce...a brygadzista zbiera grzybki...na to nie idę...
I need you
19.05.2014 18:10:02
ale jaja
I need you
26.05.2014 19:41:54
takiego opisu na profilu to jeszcze nie widziałem
\"życie jest jak k.rwa, stale się pie.doli\"
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
to po której stronie biurka widzisz .. siebie
...u mnie na tubie nic nie ma...nie fajna tuba...no i żem się nie rozerwał...
...co zobaczyłaś tygrysico...?
.. do tuby trafić nie potrafisz .. Matko jedyna to skuli znaczy sie z powodu tych ostryg .. po schabowym takich problemów by nie było
...co widziałaś...pisz mi tu zaraz... ...no dodam plis...
... a coś z serii przychodzi Markiz do lekarki a tam ..Conchita
ten by eurowizję wygrałOtwórz film w YouTube
Damira .dobre hhhheeee
ten drugi przypadek INY wybrał niefortunnie .. to chyba chory chłopak na końcu dziękuje za leki .. a ja mam to u mnie strasznie leje .. i wietrzysko łepek chce urwać..więc na rozgrzewkę
">
A u mnie pogoda
ranyści .. w Krakowie też armagedon .. jak będzie gorzej .. przyjeżdżam !!!.. a właściwie to zanosi się że
hehehe,,,no prosze prosze,a i mnie tuś obok nawet prom dziala ,to od razu na kawke i obiadek taka zmarźnietą i wygłodzona przygarnę
.. no zobaczymy co się będzie działo w każdym badź razie .. dzięki a na obiad co tam masz ..
to od razu było nagrywane z zamiarem umieszczenia w sieci i chłopak za polubienia dziękuje
ciekawe czy jest taki mocny/a
Otwórz film w YouTube
...fachowiec .. zęby na kompie zjadł .. i mamy powód seplenienia ..
... ... ...
..no własnie najpierw do tuby wleźć nie może a potem .. wybałusza oczyska ... trzeba by się złożyć na jakiego nowego kompa dla Markiza ..
...to ja proszę...tylko nic z promocji...i kamaza internetu...
kamaza ..mówisz a to co Markizie truckerem zostajesz i dziewczynki na pace będziesz woził .... do lasa
...znaczy się impresario...alfons...inaczej...
... nie wiem co się tam Tobie w podsufitce uległo ale moi miałam na myśli zbieranie owoców runa leśnego.... w sensie ..brygadzisty
...brygadzista...w lesie...a czerwony kapturek z wilkiem,babcią i leśniczym ekscesy wyczyniają w chatce...a brygadzista zbiera grzybki...na to nie idę...
ale jaja
takiego opisu na profilu to jeszcze nie widziałem
\"życie jest jak k.rwa, stale się pie.doli\"