czy istnieją w zyciu człowieka tylko dwa kolory : czarny i biały.
Czy mozna życ wyłącznie wg własnych sztywnych zasad?
Dokąd tekie podejście do życia moze zaprowadzić?
Marzyciel
28.02.2012 r. 16:41:40
Jest dobro i zło, nie ma miejsca na chyba, bo potem człowiek się wybiela. jak zdradzisz partnera to jest źle, czy myślisz, no może on mnie zdradził, to tylko raz, chwila zapomnienia, zapomnę, nic się nie stało. Dla mnie to jest czarne a nie szare. Pozdrawiam.
ewan0545
28.02.2012 r. 20:07:01
są jeszcze teczowe kolory, pojawiają się po deszczu ,burzy, siedem kolorów, każdy jedyny w swoim rodzaju, tak jak siedem życzen siedem życ...
ewan0545
28.02.2012 r. 20:20:07
budzisz się z hibernacji
ewan0545
28.02.2012 r. 20:35:17
przyniesc świeczke.
Marzyciel
28.02.2012 r. 20:41:40
Jak tu miło, jakieś zioło rozdają?
Marzyciel
28.02.2012 r. 20:43:11
Wiaderny, a siuksy?
Gepard
29.02.2012 r. 18:49:17
a ja nie znam sie na kolorach dla mnie to jed.en ch.uj..
Brzydko napiszę, ale muszę: w toalecie np. Takie ciężkie filozofie na portalu rozrywkowym- wesoło, że hej!
Damira
05.02.2015 r. 14:01:05
Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów
Bercik .. Einstein
Isla
05.02.2015 r. 14:44:37
uuuu, to monolog pozostaje
Damira
05.02.2015 r. 15:11:49
Wszystko wiesz, wszystko znasz, wszystkiego jesteś pewna ?
Parisa
05.02.2015 r. 23:16:34
A ja lubię odpowiedzi nie na temat
Damira
08.02.2015 r. 22:31:11
...nic nie jest ani do końca czarne, ani do końca białe...hough
Isla
12.02.2015 r. 07:21:33
Nie mów, że to na Czarnym Lądzie było?
fiury11
05.04.2015 r. 09:37:38
to wszystko jeden buc
fiury11
05.04.2015 r. 09:38:56
aha ja widze jeden kolor moze jestem daltonista ha ha ha ha
Brachol
06.04.2015 r. 16:29:16
Temat naprawde dla światłych filozofów- to jest tak jest z sensem życia,każdy mówi ale nikt nie rozumie.
Damira
10.04.2015 r. 15:04:51
W fotografii czerń i biel uwidaczniają duszę.
W życiu, to kolory świata widziane, gdy ktoś zabierze wszystkie ..kolorowe kredki
de sade-markiz
16.04.2015 r. 08:16:54
...kolory...rzecz ważna...czy rzecz...?...no nie...ważne by były...bo życie bez nich...to jak podziwianie obrazu pełnego kolorowych kwiatów...tyle że czarno białych...zadziała wyobraźnia...lecz po czasie...rzeczywistość...szaro-burawą mgłą przysłoni uśmiech...
...moja dusza jest amarantowo-pomarańczowa...seledynowo-fioletowa...czarny mam charakter ...
Damira
16.04.2015 r. 15:38:09
i czarny pas we flircie ..
de sade-markiz
20.04.2015 r. 09:32:39
...i order podwiązki...Księżnej Monako...a swoją drogą...co to była za kobieta...przez wielkie K...
czy istnieją w zyciu człowieka tylko dwa kolory : czarny i biały.
Czy mozna życ wyłącznie wg własnych sztywnych zasad?
Dokąd tekie podejście do życia moze zaprowadzić?
Jest dobro i zło, nie ma miejsca na chyba, bo potem człowiek się wybiela. jak zdradzisz partnera to jest źle, czy myślisz, no może on mnie zdradził, to tylko raz, chwila zapomnienia, zapomnę, nic się nie stało. Dla mnie to jest czarne a nie szare. Pozdrawiam.
są jeszcze teczowe kolory, pojawiają się po deszczu ,burzy, siedem kolorów, każdy jedyny w swoim rodzaju, tak jak siedem życzen siedem życ...
budzisz się z hibernacji
przyniesc świeczke.
Jak tu miło, jakieś zioło rozdają?
Wiaderny, a siuksy?
a ja nie znam sie na kolorach dla mnie to jed.en ch.uj..
">
Brzydko napiszę, ale muszę: w toalecie np. Takie ciężkie filozofie na portalu rozrywkowym- wesoło, że hej!
Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów
Bercik .. Einstein
uuuu, to monolog pozostaje
Wszystko wiesz, wszystko znasz, wszystkiego jesteś pewna ?
A ja lubię odpowiedzi nie na temat
...nic nie jest ani do końca czarne, ani do końca białe...hough
Nie mów, że to na Czarnym Lądzie było?
to wszystko jeden buc
aha ja widze jeden kolor moze jestem daltonista ha ha ha ha
Temat naprawde dla światłych filozofów- to jest tak jest z sensem życia,każdy mówi ale nikt nie rozumie.
W fotografii czerń i biel uwidaczniają duszę.
W życiu, to kolory świata widziane, gdy ktoś zabierze wszystkie ..kolorowe kredki
...kolory...rzecz ważna...czy rzecz...?...no nie...ważne by były...bo życie bez nich...to jak podziwianie obrazu pełnego kolorowych kwiatów...tyle że czarno białych...zadziała wyobraźnia...lecz po czasie...rzeczywistość...szaro-burawą mgłą przysłoni uśmiech...
...moja dusza jest amarantowo-pomarańczowa...seledynowo-fioletowa...czarny mam charakter ...
i czarny pas we flircie ..
...i order podwiązki...Księżnej Monako...a swoją drogą...co to była za kobieta...przez wielkie K...
myślisz masz
">
...kogoś mi przypomina...ta dziewczyna...włosy jak len...
taaaa.... wakacyjne wspomnienie tak mniej więcej 99 procent Panów
...tylko że moje wakacje...są cały czas...więc jak...?...
Szczęśliwyś Waszmość niezwykle, kanikułą ciesząc się.. bez ustanku.. Azaliż jest coś piękniejszego w życiu jak radować się ..wolnością
i miłością białogłowy ...miałam dodać tak mnie poniosło..
...jest...w dwójnasób...i we dwoje...Uwita De Plata...z Argentiny...w samotności...
hmmm..rubinowa barwa ,miły bukiet czarnych, słodkich owoców, pełny soczysty smak ..do tego tango La Cumparsita i taka noc zdarza sie raz