Witam wszystkich mkotaktowców. Wy też słuchacie muzyki!.
Zna może ktoś jakieś piosenki :
-reggae
-disco polo
-angielskie
lub jakieś spokojniejsze nutki. Z góry Dziękuje
SłomkaD-L
09.06.2011 12:06:43
Moge ci zaśpiewać
SłomkaD-L
09.06.2011 12:25:15
malutka jesteś
SłomkaD-L
09.06.2011 12:26:08
aaaa kotki dwa szaro-bure, szaro-bure obydwa...ahh śpij ko....i to mi nie przejdzie przez usta
SłomkaD-L
09.06.2011 12:29:13
SłomkaD-L
09.06.2011 12:29:53
czuje prokuratora na karku
Romantyk
10.06.2011 13:45:02
Witaj .Polskie reggae to zespół maleo reggae rockers,tabu,pajujo,habakuk,zabili mi żółwia,akurat i koniec świata.Zachodnie reggae to Bob marlej,ten cc,reggae muzyka pochodząca z Jamajki.Disco polo nie słucham.Kiedyś w tv polsat leciały piosenki Bayer full,boys,schazzy.Co do muzyki angielskiej każdy z nas ma swego ulubionego wykonawcę.Moim jest zespół the beatles,the shedows,ub 40,the kranberris.Coś spokojniejszego to piosenki shade,princa,seal,coolio.
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Witam wszystkich mkotaktowców. Wy też słuchacie muzyki!.
Zna może ktoś jakieś piosenki :
-reggae
-disco polo
-angielskie
lub jakieś spokojniejsze nutki. Z góry Dziękuje
Moge ci zaśpiewać
malutka jesteś
aaaa kotki dwa szaro-bure, szaro-bure obydwa...ahh śpij ko....i to mi nie przejdzie przez usta
czuje prokuratora na karku
Witaj .Polskie reggae to zespół maleo reggae rockers,tabu,pajujo,habakuk,zabili mi żółwia,akurat i koniec świata.Zachodnie reggae to Bob marlej,ten cc,reggae muzyka pochodząca z Jamajki.Disco polo nie słucham.Kiedyś w tv polsat leciały piosenki Bayer full,boys,schazzy.Co do muzyki angielskiej każdy z nas ma swego ulubionego wykonawcę.Moim jest zespół the beatles,the shedows,ub 40,the kranberris.Coś spokojniejszego to piosenki shade,princa,seal,coolio.