naczelne hasło celebrytów i pseudo aktorów brzmi: nie ważne co mówią ważne że mówią
no i wpadł leśniczy i wywalił wszystkich z lasu .. wstęp scenariusza do filmu Partyzanci
kręcimy film
...dobre...oczywiście w kontekście opłacalności eksportu polskiego Jaworu...do Zambezi...z pominięciem unijnych dyrektyw...widziane oczyma...Waldka drwala...opowiedziane prychem...jego konia...Koracha...
Gdzie się wszyscy podziewają?
do kina poszli
...do kina... czy na film...?...
to zależy czy miejsca z tyłu ..będą wolne
... będą... ...
taaa ...oby tylko we właściwym kinie
...nie kino jest meritum...lecz dozania...
w ekstremalnych warunkach ..doznania ..niezrównane
... do obalenia ta teza...
mnrrrrrrrr..jakieś ..szczególiki plissssss co Markizowi szkodzi ..nic nie traci a wiele może zyskać..
...a ile...a co...za nic...pary nie puszczę...za coś...tak...
cus za cuś ...ach ta wszechobecna interesowność Paczka żelków ?No oki niech stracę: Dwie ?
...jak malinowe...to w to wchodzę...
ale mie się lakier skończył niebieskie tez ładne pod kolor oczu markizwoych ..w sensie pazurki
Karbala
...no tak...mam niebieskie...
A tytuł filmu ??: Markiz do dziś wspomina Emmanuelle ">
...oj piękna...dzięki za ucztę...przez chilkę stałem się młodszy o kilkanaście kilo...
Oj tam, oj tam przynajmniej Markiza ma do czego się przytulić.. zima idzie, bojlerki są teraz nieodzowne
...szelmo jedna...to nie tak...daleko mi do spaślaka... ...no może tylko niektóre spodnie ciężko dopiąć...napewno się zbiegły...
przecie nie powiedziałam... kocioł i w kwestii formalnej widział kto .. krogulca w małej ..klatce
a takiego filmu to ja nie widziałam Musowo jakiś science fiction..czy cuś
...Nakarmić Kruki...chyba...
Porque te vas?
myślisz masz .. ">
naczelne hasło celebrytów i pseudo aktorów brzmi: nie ważne co mówią ważne że mówią
no i wpadł leśniczy i wywalił wszystkich z lasu .. wstęp scenariusza do filmu Partyzanci
kręcimy film
...dobre...oczywiście w kontekście opłacalności eksportu polskiego Jaworu...do Zambezi...z pominięciem unijnych dyrektyw...widziane oczyma...Waldka drwala...opowiedziane prychem...jego konia...Koracha...
Gdzie się wszyscy podziewają?
do kina poszli
...do kina... czy na film...?...
to zależy czy miejsca z tyłu ..będą wolne
... będą... ...
taaa ...oby tylko we właściwym kinie
...nie kino jest meritum...lecz dozania...
w ekstremalnych warunkach ..doznania ..niezrównane
... do obalenia ta teza...
mnrrrrrrrr..jakieś ..szczególiki plissssss co Markizowi szkodzi ..nic nie traci a wiele może zyskać..
...a ile...a co...za nic...pary nie puszczę...za coś...tak...
cus za cuś ...ach ta wszechobecna interesowność Paczka żelków ?No oki niech stracę: Dwie ?
...jak malinowe...to w to wchodzę...
ale mie się lakier skończył niebieskie tez ładne pod kolor oczu markizwoych ..w sensie pazurki
Karbala
...no tak...mam niebieskie...
A tytuł filmu ??: Markiz do dziś wspomina Emmanuelle
">
...oj piękna...dzięki za ucztę...przez chilkę stałem się młodszy o kilkanaście kilo...
Oj tam, oj tam przynajmniej Markiza ma do czego się przytulić.. zima idzie, bojlerki są teraz nieodzowne
...szelmo jedna...to nie tak...daleko mi do spaślaka... ...no może tylko niektóre spodnie ciężko dopiąć...napewno się zbiegły...
przecie nie powiedziałam... kocioł i w kwestii formalnej widział kto .. krogulca w małej ..klatce
a takiego filmu to ja nie widziałam Musowo jakiś science fiction..czy cuś
...Nakarmić Kruki...chyba...
Porque te vas?
myślisz masz ..
">