Dużo nowych uzytkowniczek rezygnuje z portalu gdy po zalogowaniu dostaje sterte wiadomości z propozycjami najróżniejszej treści od sponsoringu poprzez seks grupowy a na zabawie z czworonogiem kończąc. Czy są tu sami tchórze korzystający z anonimowości portalu a może zamiast zaczepiać osoby których to nie interesuje załóżcie temat na forum gdie bedziecie prezentować swoje oferty i gdzie zainteresowane osoby je znajdą. A nie zaczepiajcie ludzi którzy sa tu z innych powodów. Raczej gdy osoba przyjdzie tutaj znaleźć bratnią dusze i dostanie na wstępie 40 ofert seksu w tym wszystkie rodzaje zboczeń racej długo tu nie zabawi chyba że ten portal ma zmienić charakter na portal erotyczny
AylA
02.04.2013 r. 16:18:00
teoretycznie bratnia dusza może się okazać bardziej sztuczna niż prymitywny osobnik płci męskiej z 40-oma ofertami seksu, ale tylko teoretycznie, drogie użytkowniczki nie rezygnujcie
AylA
02.04.2013 r. 16:28:31
Adam dzięki, że strażnikiem porządku zechciałeś być
AylA
02.04.2013 r. 16:36:26
ok to mnie już nie ma, lecę pobiegać
kaja
02.04.2013 r. 17:04:40
Adam ja nie wiem skąd ty spadłeś ale dobrze że spadłeś tutaj żeby jeszcze ci wszyscy młodzi zapatrzeni w siebie panowie to przeczytali to nie musiała bym tak często naciskać USUŃ bo faktycznie czasami te propozycje aż irytują
AGATA
02.04.2013 r. 19:21:13
jestem tu dość długo ale bardzo rzadko dostaję takie propozycje
kaja
02.04.2013 r. 22:33:49
ze względu na to że jestem dobrze wychowana zostawię to bez komentarza
kaja
03.04.2013 r. 18:45:30
oj Tomek ty też tak jak ci wszyscy zdesperowani faceci masz problemy w kontaktach z kobietami i musisz przez internet składać propozycje współczuję
Sołtys
03.04.2013 r. 19:06:17
no tos wyskoczyla z podwurka
kaja
03.04.2013 r. 19:07:17
zanim napiszą to niech może przeczytają profil a na moim nigdzie nie ma szukam chłopaka w wieku mojego syna bo chcę spełnić jego marzenia seksualne A odnośnie zdjęcia to akurat na żadnym nie wyglądam wyzywająco
Sołtys
03.04.2013 r. 19:07:31
hej kaja ty tez reflektujesz sponsoring
kaja
03.04.2013 r. 19:08:33
zapomniałam dobry wieczór wszystkim
kaja
03.04.2013 r. 19:09:45
sławek jak potrzebujesz kasy to przykro mi nie mam ale jak mi chce ktoś dać to nie chcę
Sołtys
03.04.2013 r. 19:10:15
czego zapomnialas ubrac sie?
kaja
03.04.2013 r. 19:11:01
przywitać się
Sołtys
03.04.2013 r. 19:13:47
juz mnie bijesz
kaja
03.04.2013 r. 19:17:03
jakimiś sposobami muszę na ciebie wpłynąć więc może pomorze
Sołtys
03.04.2013 r. 19:21:05
hahaha
Sołtys
03.04.2013 r. 19:21:44
kaja reka ci odpadnie
kaja
03.04.2013 r. 19:23:31
hahaha Robert byłeś normalnie molestowany nie no tak żle u mnie nie jest
Dużo nowych uzytkowniczek rezygnuje z portalu gdy po zalogowaniu dostaje sterte wiadomości z propozycjami najróżniejszej treści od sponsoringu poprzez seks grupowy a na zabawie z czworonogiem kończąc. Czy są tu sami tchórze korzystający z anonimowości portalu a może zamiast zaczepiać osoby których to nie interesuje załóżcie temat na forum gdie bedziecie prezentować swoje oferty i gdzie zainteresowane osoby je znajdą. A nie zaczepiajcie ludzi którzy sa tu z innych powodów. Raczej gdy osoba przyjdzie tutaj znaleźć bratnią dusze i dostanie na wstępie 40 ofert seksu w tym wszystkie rodzaje zboczeń racej długo tu nie zabawi chyba że ten portal ma zmienić charakter na portal erotyczny
teoretycznie bratnia dusza może się okazać bardziej sztuczna niż prymitywny osobnik płci męskiej z 40-oma ofertami seksu, ale tylko teoretycznie, drogie użytkowniczki nie rezygnujcie
Adam dzięki, że strażnikiem porządku zechciałeś być
ok to mnie już nie ma, lecę pobiegać
Adam ja nie wiem skąd ty spadłeś ale dobrze że spadłeś tutaj żeby jeszcze ci wszyscy młodzi zapatrzeni w siebie panowie to przeczytali to nie musiała bym tak często naciskać USUŃ bo faktycznie czasami te propozycje aż irytują
jestem tu dość długo ale bardzo rzadko dostaję takie propozycje
ze względu na to że jestem dobrze wychowana zostawię to bez komentarza
oj Tomek ty też tak jak ci wszyscy zdesperowani faceci masz problemy w kontaktach z kobietami i musisz przez internet składać propozycje współczuję
no tos wyskoczyla z podwurka
zanim napiszą to niech może przeczytają profil a na moim nigdzie nie ma szukam chłopaka w wieku mojego syna bo chcę spełnić jego marzenia seksualne A odnośnie zdjęcia to akurat na żadnym nie wyglądam wyzywająco
hej kaja ty tez reflektujesz sponsoring
zapomniałam dobry wieczór wszystkim
sławek jak potrzebujesz kasy to przykro mi nie mam ale jak mi chce ktoś dać to nie chcę
czego zapomnialas ubrac sie?
przywitać się
juz mnie bijesz
jakimiś sposobami muszę na ciebie wpłynąć więc może pomorze
hahaha
kaja reka ci odpadnie
hahaha Robert byłeś normalnie molestowany nie no tak żle u mnie nie jest
kaja to daj chlopakowi spokuj bo cie osadzi
sławek to nie ja roberta molestowałam
juz mnie lep boli
myślałam że głowa dawaj pocałuje
a co ja smok