no właśnie lepiej kochać i stracić czy nigdy nie zaznać miłości poprzyjcie swoje wypowiedzi dlaczego tak a nie inaczej
lPIEJ KOCHAĆ ,TO PIĘKNE UCZUCIE,DUZO UCZY
DOKŁADNIE.....
pytanie pytaniem odpowiem kochać i strącić miłość w akcie śmierci = Bol czyli tęsknota cierpienie brak zaznania miłości = nie można cierpieć z powodu utraty jej mając na uwadze rozterki sercowe ludzie nie powinni kochać by nie czuc bólu nie toczyć wojen o kobiety które sa kochane itd to miałem na myśli P.Sm konia rzędem temu co mi napisze na PW jak edytować temat bo nie mogę a wkradły sie literówki
pieknie powiedziane
Hej Dejka Ciebie tez dawno nie bylo Człowiek żyje po to, aby kochać. Jeśli nie kocha - to nie żyje
miłość nie polega na tym ,żeby kogoś łamać ....bo potem jest go trudno poskładać ...
jakiej brutalnosci to było tylko odniesienie do kilku postów nizej W miłosci zero brutalnosci
demon hahahahah a poza tym temat brzmi \" KOCZAC CZY NIE\" a tu wszyscy o kochaniu piszą Ja osobiście uwazam, że od czasu do czasu można koczac
miłość to piękna sprawa...te motylki w brzuchu
jak słyszę o motylkach w brzuchu to zaraz widzę taką naiwną pensjonarkę lub wynik testu na helicobactera
dejaaaaaaaaaaaaaa
oj ja zadna pensjonarka
prawdziwa milosc wywoluje skrajne uczucia,przezylam wiem ,motyle mialam...
....dobra to Wy tu sobie dziewczyny kucajcie a ja pójdę sprawdzić czy mnie nie ma gdzieś indziej ... Bedę wieczorkiem....
albo niestrawność lub wrzody
byyyyeeeee
KOCHAĆ
Lepiej pokochać i stracić.Niż nigdy nie zaznać tego wspaniałego uczucia.Ale nie polecam rostań.Strasznie boli.
zdecydowanie nie kochac i nie angazowac sie
no właśnie
lepiej kochać i stracić
czy
nigdy nie zaznać miłości
poprzyjcie swoje wypowiedzi dlaczego tak a nie inaczej
lPIEJ KOCHAĆ ,TO PIĘKNE UCZUCIE,DUZO UCZY
DOKŁADNIE.....
pytanie pytaniem odpowiem
kochać i strącić miłość w akcie śmierci = Bol czyli tęsknota cierpienie
brak zaznania miłości = nie można cierpieć z powodu utraty jej
mając na uwadze rozterki sercowe ludzie nie powinni kochać by nie czuc bólu
nie toczyć wojen o kobiety które sa kochane itd
to miałem na myśli
P.Sm konia rzędem temu co mi napisze na PW jak edytować temat bo nie mogę a wkradły sie literówki
pieknie powiedziane
Hej Dejka
Ciebie tez dawno nie bylo
Człowiek żyje po to, aby kochać. Jeśli nie kocha - to nie żyje
miłość nie polega na tym ,żeby kogoś łamać ....bo potem jest go trudno poskładać ...
jakiej brutalnosci
to było tylko odniesienie do kilku postów nizej
W miłosci zero brutalnosci
demon hahahahah
a poza tym temat brzmi \" KOCZAC CZY NIE\" a tu wszyscy o kochaniu piszą
Ja osobiście uwazam, że od czasu do czasu można koczac
miłość to piękna sprawa...te motylki w brzuchu
jak słyszę o motylkach w brzuchu to zaraz widzę taką naiwną pensjonarkę lub wynik testu na helicobactera
dejaaaaaaaaaaaaaa
oj ja zadna pensjonarka
prawdziwa milosc wywoluje skrajne uczucia,przezylam wiem ,motyle mialam...
....dobra to Wy tu sobie dziewczyny kucajcie a ja pójdę sprawdzić czy mnie nie ma gdzieś indziej ...
Bedę wieczorkiem....
albo niestrawność lub wrzody
byyyyeeeee
KOCHAĆ
Lepiej pokochać i stracić.Niż nigdy nie zaznać tego wspaniałego uczucia.Ale nie polecam rostań.Strasznie boli.
zdecydowanie nie kochac i nie angazowac sie